Покана за информационна среща за предприемачи в Бургас

Заповядайте на събитието за всеки с интерес към стартирането на самостоятелен бизнес, за да научите повече за възможностите за подкрепа за предприемачеството.

На 9 януари 2019 г. от 17:00 часа в Актовата зала на Английската езикова гимназия в Бургас ще се проведе информационна среща с младежи и лица с желание за собствен бизнес. Основен фокус на срещата е възможността за включване на участници в безплатни обучения по предприемачество и предоставянето на безплатни бизнес консултации по конкретни идеи.

В събитието ще вземат участие специалисти с опит в различни икономически сфери, които ще споделят детайли при разработването на един бизнес, сроковете и отговорностите на управителя на дружеството, видовете финансиране на проекти, управление на контакти, наемане на персонал и други. Те ще бъдат на раположение за Вашите въпроси по конкретен казус или бизнес идея.

Разберете как да се възползвате от безплатните възможности за включване в обучения по предприемачество, бизнес консултации и регистриране на дружество.

Очакваме Ви!

Къде?

Бургас 8018, ж.к. “Зорница”

АЕГ, Актова зала

Кога?

9 януари 2019

сряда

От колко часа?

17:00 часа

Заявете своето участие на contact@thegamechangerproject.eu, като изпратите имейл с Вашите имена.

Присъединете се към събитието и чрез нашата Фейсбук страница тук: