Покана за второ информационно събитие в обл. Бургас

Заповядайте на второто информационно събитие по проекта, за да се запознаете с възможностите за предприемачи и бизнес инициативи, от които можете да се възползвате, и да научите за предстоящите специализирани обучения и бизнес консултации

 

Предприемачи от всички страни, елате на второто информационно събитие по проекта в град Бургас, за да разберете повече за програмите и процедурите за стартиращи предприятия, за наемане на персонал, за финансиране на бизнес инициативи и изменения в изискванията към дружествата през новата година.

С реализацията на проекта ние осигуряваме подкрепа за всеки с интерес към стартирането на собствен бизнес, като предоставяме информация относно регистрацията на фирми, нормативни изисквания, управление на дружеството, наемането на персонал и редица други практически насочени теми. 

Досега в събитията, организирани по проекта в областите Бургас, Сливен, Ямбол, Стара Загора, участие взеха десетки ентусиазирани предприемачи. Някои от тях вече заявиха своята готовност да се включат и в специализираните обучения по предприемачество и бизнес консултациите, които стартират след 11 януари.

Елате и Вие. Научете повече. Задайте своите въпроси, за да получите конкретен отговор за Вашата идея от компетентни специалисти и хора, амбицирани да помагат на предприемачите да развиват своя бизнес. 

Къде?

Бургас, ж.к. “Зорница”, Английска езикова гимназия, Актова зала

Кога?

09.01.2019 от 17:00 часа

Заявете своето участие сега!

Запишете се с Вашия имейл на contact@thegamechangerproject.eu или в страницата на събитието във Facebook